RoDoNg-RoDoNg

Saturday, July 30, 2011

KENAPA PERLU SIBUK HAL ORANG LAIN?

assalamualaikum, salam 1 blogger,

ENTRI SUAM KUKU : jom join bloglist ADIB SYAZWAN

kenapa ye? kenapa orang lain suka sibuk hal orang lain? kenapa suka jaga tepi kain orang? aku pun tak faham, pernah ke aku sibuk hal diorang, dok sibuk barang diorang, dok sibuk pasal benda-benda diorang? dok sibuk pasal diri diorang? tak pasal-pasal aku yang kene marah sebab diorang sibuk pasal hal aku, aku tak pernah pun nak menyibuk hal diorang tapi diorang duk sibuk-sibuk hal aku, nak kecoh-kecoh, ape masalah diorang sebenarnya? sabar je la, aku tak pernah rasa ada yang faham perasaan aku, semuanya aku yang salah, aku ni budak tak kenang budi, aku ni budak yang tak tahu adab kan? baru puas la hati diorang, terima kasih la banyak-banyak sebab korang menyibuk hal aku, aku kene marah, kene maki, terima kasih atas segalanya..........




luahan hati, assalamualaikum
THANKS FOR READING!

10 comments:

syrupmasin said...

errr..sabar weh :)

nurAMALLINA said...

sabar jela adib oii.. lumrah manusia.

abbey~ said...

cepat sikit cite kat aku !!

SYAFIQAHSALEH said...

sekarang nie makin banyak manusia yang jeles sesama sendiri

jannah latif said...

alolo cyan nye dia.. npe ni ha?

Nurnajwa said...

Sabar wehhhhhhhh! ;)

Aisyah Aina said...

penat...aku baca entri ni senafas je..hahaha :D

dorang ni sibuk sebab memang dah sifat manusia macam tu la...

Red said...

Sebab diorang jeles (smoke)

Best ke Tayang Muka Kat Facebook Bagi Lelaki Tengok.?[reply]
(jangan baca kalau kuat sentap)

Asyila Zainuddin said...

sabar bebanyak okay! :)

sobri yaacob said...

sabar k,,..
lumrah khidupan..
sibuk dan menyebuk ni..memag x bleh dipisahkan.. suke nak jeles!!

TRY BACE YANG LAIN

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...